Kramer Stickers

Ben je op zoek naar plakletters of decoratiestickers? Dan ben je hier bij Kramer Stickers aan het juiste adres. We hebben een prachtig assortiment decoratiestickers: voor je slaapkamer, woonkamer, keuken, badkamer, voor ramen en deuren. Je kunt de stickers helemaal aanpassen, zoals kleur en afmeting. Ook kun je hele plakteksten zelf ontwerpen, met een grote keuze uit lettertypen, kleuren en materialen. De plakletters en stickers zijn weer- en waterbestendig. Het plakken is kinderspel en stickers verwijderen kan weer altijd! Veel winkelplezier in onze webshop.

 
 
kramer_belettering_online_bestellen_van_plakletters_vliegtuig

Plakletters

Online plakletters ontwerpen en bestellen is vanaf nu heel gemakkelijk. De plakletters worden aangeleverd als één plaktekst. Opplakken is een peuleschil! Voor zowel binnen- als buitengebruik en met 8 jaar garantie. Dus prima geschikt voor schepen, autoreclame, etalages, reclameborden, interieurwanden, noem maar op.

Lees meer...

 
_kramer_belettering_bootbel

Bootdecoratie

Je wilt makkelijk en snel een boottekst bestellen? Bootnaam, thuishaven en registratienummer en keuze uit meer dan 100 lettertypen en vele kleuren. Weersbestendig en kleurecht. Zelfs als je boot het hele jaar in (zout)water ligt. De plakletters van Kramer belettering zijn in één keer op te plakken.

Lees meer...

 
TITEL

Bootbelettering online bestellen

Je wilt makkelijk en snel een boottekst bestellen? Bootnaam, thuishaven en registratienummer en keuze uit meer dan 100 lettertypen en vele kleuren, weersbestendig en kleurecht. Ook als je boot in het zoute water ligt. De plakletters van Kramer belettering zijn in één keer op te plakken.

Lees meer...

 
_kramer_belettering_muursticker_slaapkamer

Woonstickers

Je interieur verfraaien met een leuke muursticker? Met plakletters of schildersjablonen van Kramer belettering beplak je je wand, muur, deur of meubel met je eigen tekst. Perfect voor in je keuken, slaap- of woonkamer. Nu online te bestellen en binnen twee werkdagen je bestelling thuis gestuurd.

Lees meer...

 
_kramer_belettering_raambelettering_amsterdam_geuzenveld

Raamdecoratie

Ramen en etalages zijn perfect zelf te beletteren met de plakletters Kramer belettering. In onze webshop creëer je je eigen raamdecoratie of etalagebelettering. Met 'gewone' gekleurd stickermateriaal of met zandstraal effect folie voor bijzondere melkglas resultaat.

Lees meer...

 
_kramer_belettering_autreclame_plakletters_online_bestellen_bijman

Autodecoratie

Je wilt je bedrijfsauto snel en tegen lage kosten voorzien van je eigen bedrijfsnaam? Ontwerp en bestel je belettering in onze webshop en binnen no-time heb je je stickers in huis. Opplakken is een simpel klusje. En voor jaren rij jij rond met reclame voor je eigen bedrijf. Goedkoop, snel en simpel!

Lees meer...

 

Contact gegevens

+31 (0)228 59 32 77

Handelsweg 25 - 1619 BJ - Andijk

info@kramerbelettering.nl

Contact formulier

@kramerbeletter

'Van alle markten thuis'

Schagen, 28-01-2011
'Kramer Belettering is al jarenlang onze vaste leverancier van promotiemateriaal.'
, aldus Marc Nederbergh, directeur van het online webbureau CleverInsert...

Lees meer...