Raam- en Etalagebelettering online bestellen

_kramer_belettering_plakletters_op_etalage_luneya
kramer_belettering_abm_lenderink_belettering_op_raam_zandstraal_effect_folie
_kramer_belettering_plakletters_op_etalage_luneya
kramer_belettering_abm_lenderink_belettering_op_raam_zandstraal_effect_folie

Je kunt de belettering ook aan de binnenkant van het raam plakken. Dan zijn de plakletters 'hufterproof'; deze kunnen er dan niet ongwenst van afgepeuterd worden. Zeker op plekken waar veel jeugd komt is dit een handige oplossing. De teksten worden door ons in spiegelbeeld gesneden. Kies in de webshop voor de gespiegelde 'K'. Geplakt op de binnenkant van het raam is je tekst aan buitenzijde normaal leesbaar.

Om bijzondere resultaten op glas te bereiken kun je ook gebruik maken van zogeheten 'zandstraal effect folie'. Dit materiaal geeft een melkglas-effect op je raam. Het licht valt er diffuus doorheen, maar je kunt er niet doorheen kijken. Prachtig materiaal om je raam of etalage te decoreren, voor een mooie chique reclametekst of bijvoorbeeld voor het afdekken van een raam van de badkamer voor meer privacy.

Tip: als je op je winkelraam de reclametekst zo duidelijk mogelijk wilt maken, kies dan voor een lichte kleur, zoals wit of geel. Over het algemeen ziet een etalageruit -van buitenaf gezien- er donker uit. Lichtgekleurde plakletters komen zo beter tot hun recht. Voor meer informatie bel ons op 0228 59 32 77 of stuur ons een Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

_kramer_belettering_raambelettering_amsterdam_geuzenveld_2_kramer_belettering_plakletters_op_etalage_lilian

Contact gegevens

+31 (0)228 59 32 77

Handelsweg 25 - 1619 BJ - Andijk

info@kramerbelettering.nl

Contact formulier

@kramerbeletter

'Van alle markten thuis'

Schagen, 28-01-2011
'Kramer Belettering is al jarenlang onze vaste leverancier van promotiemateriaal.'
, aldus Marc Nederbergh, directeur van het online webbureau CleverInsert...

Lees meer...